Ταύτα λέγει ο άγιος, ο αληθινός, ο έχων το κλειδίον του Δαβίδ, όστις ανοίγει και ουδείς κλείει, και κλείει και ουδείς ανοίγει... Αποκάλυψις Ιωάννου, 3:7


Μία ομάδα πιστών χριστιανών αδελφών προσευχόμενοι αναζητούσαν ποιμένα για να προχωρήσουν στην ίδρυση της νέας εκκλησίας στην περιοχή του Περιστερίου. Ή καρδιά και η ψυχή όλων ήταν μία και στόχος τους η κήρυξη του λόγου του θεού ορθοτομημενου και καθαρού. Ο κύριος που είδε τον ζήλο και την αγνή πρόθεση κατόπιν φανερωσης στους ίδιους αλλά και στον αδερφό Ευθύμη Πατέλη ξεκίνησε το έργο αυτό με τα 34 αυτά άτομα στην οδό Αττικής όπου οhistory Κύριος σε τρία-τέσσερα χρόνια είχε προσθέσει τους σωζόμενους έτσι ώστε να αναζητείται νέα αίθουσα λόγω μη χωρητικότητας πλέον. Μας οδήγησε στην οδό Δωδεκανήσου και Πελασγίας όπου στεγάζεται ακόμη μέχρι σήμερα η εκκλησία και ο αριθμός των σωζόμενων ψυχών αυξήθηκε πολύ με τη χάρη του θεού. Η εκκλησία Περιστερίου συγκροτήθηκε από πρεσβύτερους και διακόνους οι οποίοι εργάστηκαν και εργάζονται για την διάδοση του ευαγγελίου. Ο αδερφός Ευθύμης Τακης Πατελής ύστερα από 19 χρόνια διακονίας στο Περιστέρι αποφάσισε με σύμφωνο για την απόφασή του τον Κύριο, να παραδώσει την εκκλησία στον αδερφό Αριστομένη Δημακέα οποίος είχε γνωρίσει τον θεό στην εκκλησία του Περιστερίου.

Η πορεία του έργου του κυρίου συνεχίζεται και σήμερα με όλους τους αδελφούς να αγωνίζονται για την αύξηση της βασιλείας του Θεού. Ο Κύριος να αξιώσει όλους μας αλλά και εκείνους για τους οποίους προσευχόμαστε να εισέλθουμε σε αυτόν.

Μην ψάχνεις άδικα... έλα στο Χριστό


Αν κι εσύ αναζητάς το Χριστό, ζήτησέ Τον. Είναι ο μόνος που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει χαρά, ειρήνη, αιώνια ζωή. Διάβασε το Ευαγγέλιο, το Λόγο Του ο οποίος προσφέρεται δωρεάν. Αν θες να μας γνωρίσεις, μίλησε μαζί μας. Επιλέξτε παρακάτω αυτό που σας ενδιαφέρει.

Δωρεάν Καινή Διαθήκη Μιλήστε μαζί μας

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ

Κυριακή
10:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.
Δευτέρα
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Τετάρτη
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Παρασκευή
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωδεκανήσου 1 & Πελασγίας
T.K. 121 36
Περιστέρι
Τηλέφωνο: 213 027 08 76
Email: church[at]eaep-peristeri.gr