Η Νεολαία αποτελείται από νέους Γυμνασίου – Λυκείου και νέους μεταλυκειακής ηλικίας. Οι νέοι της εκκλησίας μαζεύονται κάθε Σάββατο στις 20.00 μέχρι 22.00 όπου γίνονται συζητήσεις για θέματα που τους απασχολούν μέσα από το πρίσμα του ευαγγελίου. Εκεί συζητούνται απορίες που τυχόν υπάρχουν ή δημιουργούνται μέσα από την ζωή των νέων σε διάφορα θέματα.Την νεολαία την επιμελείται ο αδ. Πάνος Πατέλης σε συνεργασία με τον αδ. Παππά Βαγγέλη.youth
 Η νεολαία είναι από τα πιο σημαντικά τμήματα της εκκλησίας, πολλές αναζωπυρώσεις και εκχύσεις Αγίου Πνεύματος έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει από την νεολαία της εκκλησίας σε διάφορες χρονικές περιόδους της εκκλησίας, όπου νέοι μέσα από τον αυθορμητισμό τους και την δίψα τους για τον Χριστό λαμβάνουν πολύ περισσότερα δώρα Πνεύματος Αγίου από τους πιστούς.

 Η νεολαία αποτελεί την μελλοντική εκκλησία ως σώμα Χριστού, πολλοί νέοι αποδέχονται τον Χριστό ως προσωπικό τους Σωτήρα σε αυτή την διάρκεια της ζωής τους και παίρνουν τις κατάλληλες δογματικές βάσεις για την μετέπειτα χριστιανική ζωή τους.

Μην ψάχνεις άδικα... έλα στο Χριστό


Αν κι εσύ αναζητάς το Χριστό, ζήτησέ Τον. Είναι ο μόνος που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει χαρά, ειρήνη, αιώνια ζωή. Διάβασε το Ευαγγέλιο, το Λόγο Του ο οποίος προσφέρεται δωρεάν. Αν θες να μας γνωρίσεις, μίλησε μαζί μας. Επιλέξτε παρακάτω αυτό που σας ενδιαφέρει.

Δωρεάν Καινή Διαθήκη Μιλήστε μαζί μας

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ

Κυριακή
10:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.
Δευτέρα
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Τετάρτη
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Παρασκευή
7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωδεκανήσου 1 & Πελασγίας
T.K. 121 36
Περιστέρι
Τηλέφωνο: 213 027 08 76
Email: church[at]eaep-peristeri.gr